О нама

Р

Pесторан “БОЕМИ-Нинић” основан је 1999. године, као породични ресторан породице Нинић, у чијем је вођству и данас. Ресторан са више од двадесет година постојања и успешног пословања реализоваће све Ваше жеље. Преко дана можете провести време уживајући, како у нашој топлој атмосвери, тако и у домаћој кухињи, док вече можете провести у пријатној и интимној атмосфери уз свеће. Посебна погодност нашег ресторана је та што у току вечерњих часова викендом можете да се проведете уз музику уживо.
Капацитет ресторана је погодан и за организовање разних скупова попут: годишњица фирми, презентација, матура, крштења, слава, момачких и девојачких вечери, као и свих породичних и других дешавања. Било да славите 1. рођендан свом детету, прослављате пунолетство или било који други битан датум у вашем животу, у нашем ресторану тај дан можете обележити свечаним ручком или прославом. Пружамо Вам могућност да бирате специјалитете са унапред припремљеног јеловника из наше понуде, као и да заједно формирамо јеловник сходно Вашим жељама.
Уз добру и квалитетну услугу, у понуди имамо широк спектар пића, готових куваних јела, јела по поруџбини, као и јела са роштиља. Поруџбину можете извршити у току дана или дан раније, уз бесплатну доставу.